樓主: 公孫師奶

【有獎活動】當KEN大人遇上沈大師 - 金手指指總統

新手Fans

Trump Trump - 拜登冇乜大將之風
回復

一星級Fans

講真兩個都唔想選,但危害就兩者取其輕,所以選拜登
回復

星級會員

I support Trump,
He is tricky, daring, focus, good liar, also He can provide volatility in stock market.  
回復

星級會員

選特朗普贏
-在金融市場上一直顯示優績
-在經濟體系上決策帶動股市
-不鼓勵派錢,是要人民自力不靠綜緩,上次派錢巳顯示美國人民只是投資在股票市場上
-在未來4年由於疫情下會緩慢復甦,正如KenGot話一盤生意不是一天會變好。
-只可惜欠了基本政策,若像中國早些控制疫情,令本土行內循環,又可必要驚中國經濟復甦威脅,來拉攏其他國家抵制中國
回復

一星級Fans

侵侵會贏。因為共和黨背後既老闆係"軍工隊" (即侵侵) vs 民主黨背後嘅老闆係"科技+金融隊" (即拜登)。 如有留意多方面新聞,不難發現兩隊在貿易戰同疫情下搞唔死中國就開始一連串內鬥。是但舉一例,TikTok海外版最大股東係阿水? 美國班金融佬囉!仲咩事自己搞自己? 一石二鳥囉! 明就明! 上次侵侵臨尾跑出係因為中國突然崛起,又搞2025又一帶一路,美國視為大威脅,所以佢地講掂數由更強硬既軍工隊出黎鎮壓中國。還記得上次選舉完畢後記者影果張相? 自己網上睇! 侵侵贏左之後,身邊所有人都歡天喜地,唯獨侵侵一個好down坐左向到發呆! 佢果時跟本冇諗到會贏。美國要繼續做世界一哥唔可以比中國爬頭,所以軍工隊今屆必然會繼續冧莊,共和黨會贏!  總之美國既民主,一切都係假象! 總統從來都唔係人民投票選出黎。上dxxp.web 睇dxxp.state 會知更多!
回復

一星級Fans

覺得侵侵會贏,因為佢係生意佬,夠奸,識得玩手段~

民調對象係所有人,但選舉係計人票。
咁早已投票嘅都應係鐵粉,
陸續有黎嘅黑材料先係拉游離票嘅工具。

回復

學員會員 (基礎+進階)

Trump Trump 一定會贏。因為Ken哥金手指一指,指定阿
Trump會贏。無得解釋。
回復

新手Fans

買股要買強勢股,選總統要選強勢總統

特朗普早排起低位收集子彈,最後10月一槍一槍咁射出,一浪高過一浪
經過2輪總統debates,有大把話提、數據支持
我信數據,Ken哥就係大數據,特朗普11月連任?輕鬆過關
回復

星級會員

覺得特朗普贏,雖然佢係狂人,但係佢兌現到選舉誠諾係有目共睹,加上佢強硬既作風,其實係呢個世界舞臺上先可以有優勢,帶領美國強大
回復

一星級Fans

1.侵侵嬴
2.敵人既敵人咪係朋友囉,哈
   其實咁既,拜登上場會即刻加稅,加上年紀大唔夠力,同碼始終都係政客出身,唔似侵侵由細到大都係做生意,頭腦無侵侵咁醒,淨係識講,最後無能力做
回復