樓主: 公孫師奶

【有獎活動】當KEN大人遇上沈大師 - 金手指指總統

星級會員

選trump trump
原因好簡單 支持KEN哥
回復

新手Fans

特朗譜連任成功, 特朗普是美國人的英雄
回復

二星級Fans

TRUMP勝。
原因:
Trump時機上比拜登好。
Trump 中covid-19,然後話無事出返黎;
緊接著就係拜登的黑材料出爐。然好快大選。
Trump的黑材料已經出左好幾年,就係最近佢處理covid-19既料都已經係舊料,咩都消化哂。
Trump係有惹人討厭既地方,但拜登相比佢又似乎魅力不足。
回復

一星級Fans

我買Trump贏。

Trump 有台型過Biden好多, 似番個總統。
Trump 有做總統經驗有往績, 而Biden只有副總統經驗。

回復

一星級Fans

當然支持特朗普!!!!!

美國是自由民主國家,但美國民主黨已變形走樣,等同台灣國民黨一樣,按黨規應該要同共產黨對立,但你看民主黨之前兩位總統,克林頓,奥巴馬,就是由他倆親手放生了中國,才搞至現在的局面,而且民主黨執政時,無咩政績交出。
先排除拜登的年紀,但如果由他成為總統,佢D政策一定要跟黨走,選佢咪即是做回奥巴馬當時的績效,就是咩都吾做,淨吹水!

特朗普在任內,完成多項當時的選舉承諾,現時世界大亂,一定要用依種不跟常規出牌的政治人物做總統,才對美國有利,特別一提,特朗普的團隊有一要員,就是蓬佩奥,你看他外訪多個國家後,已令大部份國家都回歸美國陣營中,有他輔助,肯定加强美國國民投下信心的一票。
特朗普今屆與中國交手,已摸清對方套路及死穴,所以今屆如果由他連任,他對中國的政策,必定準繩好多。
回復

學員會員 (基礎+進階)

我買特朗普嬴。
Trump Trump 有理想,曾經三次破產,有失敗嘅經驗,所以政策唔會離地,佢做事有魄力,又夠奸,係做總統嘅材料。
回復

星級會員

Donald .J.Trump Will win
我相信會好似四年前一樣,喺總人數上輸咗(總人數上可能食得仲多過上次)
,但係贏選舉人票
同四年前一樣其實特朗普係受嗰啲大城市大火州份好似紐約加州嗰啲地方嘅人嘅歡迎,但我相信其實中部嗰啲農業抽糞其實好多人都係沉默咁支持Donald Trump。
所以會好似四年前一樣輸補選人數但係贏選舉人票
回復

二星級Fans

特朗普夠霸氣, 皇者風範....
回復

新手Fans

因為拜登老了,2個只能選1個,我會揀特朗譜
回復

學員會員 (基礎+進階+三萬點)

覺得特朗普會勝出, 因為佢一直都係做緊D大家都覺得好難搞0既事, 而佢係相信自己可以成功, 然後堅持去做, 直到成功, 例如減稅, 起城牆, 處理中國問題等, 而我都相信自己, 只要跟住KEN哥教0既嘢去做, 到最後我都會成功同幫有需要0既人。
回復