返回列表 發新帖
樓主: Edith

1250 今早$0.076 入了,睇幾多

一星級Fans

carcar 乜得你問股問得咁冇禮貌
覺得其他股評人好既 咪唔好睇Ken哥囉
又要睇 又要跟 Ken哥冇收你錢 你仲要駛人唔駛本咁 做乜9?
回復

學員會員 (基礎+進階)

carcar 發表於 2020-12-9 00:29
大部份股評人都有買入價,賣出價。止賺價。止蝕價給股民參考,這是基本股評人的責任,

你聽唔聽,買唔買 ...

有本事就比錢跟KEN GOR上堂學野啦,冇錢嘅睇返晒KEN GOR百幾條片都有排你學,自己唔識就係到周圍吠,唔好阻住地球轉!

我呢D有上堂嘅完全明白KEN GOR講咩,就係有你呢啲淨係識聽number嘅人,先搞到KEN GOR有料都唔知好唔好講出黎,講策略又永遠唔跟,淨係識攤大手板問價,減產就係因為有你呢D人咋!KEN GOR一早上岸唔洗做都得啦!
回復

星級會員

;P;P;P;P
回復

一星級Fans

Jadern223 發表於 2020-12-9 01:10
有本事就比錢跟KEN GOR上堂學野啦,冇錢嘅睇返晒KEN GOR百幾條片都有排你學,自己唔識就係到周圍吠,唔好 ...

條能樣淨係諗住R著數, 態度真係差到仆街
接貨? 星期六Live推完 星期一單日升廿幾%叫接貨, 我真係第一次聽
叫你接住啲錢都係到嘈, 痴能線, 應該接幾多錢都要人提? 唔提就係冇責任? 真係on9!
回復

一星級Fans

1250 今日而家又升啦能樣!驚就而家放咗佢啦!記得放咗做善事呀!如果唔係因住收尾嗰幾年呀!
你想抹黑我地偶像呀?KEN哥推股都係想大家做多啲善事,做福人群咋!
回復

二星級Fans

Ken哥唔好理哩啲無謂人, 唔好嬲
支持 Ken哥繼續搵多啲好股俾我地, 等我地賺到錢, 可以捐多啲出去!
回復